Igor

Дударєв Ігор Миколайович

Основне місце роботи

Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра харчових технологій та хімії

Завідувач кафедри, Професор

Місце роботи за сумісництвом

Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра харчових технологій та хімії

Професор
Написати повідомлення
Написати повідомлення

Народився 13 січня 1980 року у місті Луцьк.

У 1987–1997 роках навчався у Луцькій середній школі №5.

У 2003 році закінчив Луцький державний технічний університет (спеціальність – машини та обладнання сільськогосподарського виробництва) та здобув кваліфікацію магістра (диплом ВС № 23406621).

У 2003–2006 роках навчався в аспірантурі Луцького державного технічного університету.

У 2006–2007 роках працював науковим співробітником лабораторії насінництва та технологій вирощування льону Волинського інституту агропромислового виробництва УААН.

У Луцькому національному технічному університеті працює з 2007 року на посадах: асистента (у 2007 р.), старшого викладача (2007–2008 рр.), доцента (2008–2019 рр.) та професора (з 2019 р.).

У 2007 році в Національному науковому центрі "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" УААН захистив кандидатську дисертацію (диплом ДК № 043770).

З 2008 року до 2010 рік стипендіат Кабінету Міністрів України.

У 2009 році присвоєно вчене звання старшого наукового співробітника зі спеціальності "Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва" (атестат АС № 007112).

У 2012 році присвоєно вчене звання доцента кафедри обладнання переробних виробництв (атестат 12ДЦ № 032481). 

У 2016 році в Херсонському національному технічному університеті захистив докторську дисертацію (диплом ДД № 005962).

У 2019 році присвоєно вчене звання професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв (атестат АП № 000851).

У 2023 році закінчив Національний університет харчових технологій (спеціальність Харчові технології, освітня програма "Технології в ресторанному господарстві") та здобув кваліфікацію магістра (диплом М23 № 012544).

Член Науково-методичної ради Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, секція «Безпечність харчових продуктів», наказ Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 15 січня 2024 року № 16.

З 1 вересня 2024 року завідувач кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ.

У 2003 році закінчив Луцький державний технічний університет (спеціальність – машини та обладнання сільськогосподарського виробництва) та здобув кваліфікацію магістра (диплом ВС № 23406621).

У 2023 році закінчив Національний університет харчових технологій (спеціальність Харчові технології, освітня програма "Технології в ресторанному господарстві") та здобув кваліфікацію магістра (диплом М23 № 012544).

У 2006–2007 роках – науковий співробітник лабораторії насінництва та технологій вирощування льону Волинського інституту агропромислового виробництва УААН.

У Луцькому національному технічному університеті працює з 2007 року на посадах: асистента (у 2007 р.), старшого викладача (2007–2008 рр.), доцента (2008–2019 рр.) та професора (з 2019 р.).

У 2022 (червень) – 2024 (січень) роках – заступник декана факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету з молодіжної політики та профорієнтації. 

Участь в проєкті «Прискорення інновацій та підприємницької майстерності у вищих навчальних закладах – AccEnt» (Європейський інститут інновацій і технологій (EIT)) (2023-2024 рр.).

Участь в робочій групі для виконання робіт за міжнародним освітнім проєктом GTUA «Зелена трансформація в університетах України» (2023 р.). 

Участь у програмі «Just Transition through Entrepreneurship. Напрям «Ідеї» (Проєкт фінансувався Федеральним міністерством економіки та клімату Німеччини (BMWK) за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт впроваджувався неприбутковою організацією enpact) (2024 р.).

 

1. Патент на винахід №54272А Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка для рулонів сільськогосподарських культур / Дідух В.Ф., Кірчук Р.В., Дударєв І.М., Плющ І.В.; Заявлено 09.07.2002; Опубл. 17.02.2003; Бюл. № 2.

2. Патент на винахід №63737А Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка для сільськогосподарських матеріалів, сформованих в рулони / Дідух В.Ф., Кірчук Р.В., Дударєв І.М., Плющ І.В.; Заявлено 09.06.2003; Опубл. 15.01.2004; Бюл. № 1.

3. Патент на винахід №69777А Україна, МКВ F26В15/04. Конусно-гвинтова сушарка для сипких матеріалів / Дударєв І.М., Дідух В.Ф., Кірчук Р.В.; Заявлено 04.12.2003; Опубл. 15.09.2004; Бюл. № 9.

4. Патент на винахід №71253А Україна, МКВ F26В17/04. Сушарка для сипких матеріалів / Дударєв І.М., Дідух В.Ф., Кірчук Р.В.; Заявлено 11.12.2003; Опубл. 15.11.2004; Бюл. № 11.

5. Патент на корисну модель №7668 Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка рослинних матеріалів, сформованих в рулони / Дударєв І.М., Дідух В.Ф., Кірчук Р.В.; Заявлено 22.06.2004; Опубл. 15.07.2005; Бюл. № 7.

6. Патент на корисну модель №11217 Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка рослинних матеріалів, сформованих в рулони / Дударєв І.М., Дідух В.Ф., Кірчук Р.В.; Заявлено 08.06.2005; Опубл. 15.12.2005; Бюл. № 12.

7. Патент на корисну модель №13744 Україна, МКВ А01F25/08. Сушильна камера для рулонів з рослинного матеріалу / Дударєв І.М., Дідух В.Ф., Кірчук Р.В.; Заявлено 21.10.2005; Опубл. 17.04.2006; Бюл. № 4.

8. Патент на винахід №76851 Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка рулонів сільськогосподарських культур / Дударєв І.М., Дідух В.Ф., Кірчук Р.В.; Заявлено 27.10.2004; Опубл. 15.09.2006; Бюл. № 9.

9. Патент на корисну модель №19392 Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка льоносировини в рулонах / Дударєв І.М.; Заявлено 15.06.2006; Опубл. 15.12.2006; Бюл. № 12.

10. Патент на корисну модель №24646 Україна, МКВ А01F25/08. Сушарка льоносировини в рулонах / Дударєв І.М.; Заявлено 19.02.2007; Опубл. 10.07.2007; Бюл. № 10.

11. Патент на корисну модель №24648 Україна, МКВ F26В17/00. Сушарка льоновороху / Дударєв І.М.; Заявлено 19.02.2007; Опубл. 10.07.2007; Бюл. № 10.

12. Патент на корисну модель №25869 Україна, МКВ А01D45/06. Спосіб формування стрічки зі стебел льону-довгунця / Дударєв І.М., Кірчук Р.В.; Заявлено 10.04.2007; Опубл. 27.08.2007; Бюл. № 13.

13. Патент на корисну модель №27255 Україна, МКВ F26B9/06. Сепаратор-сушарка льоновороху / Дідух В.Ф., Тараймович І.В., Дударєв І.М.; Заявлено 01.06.2007; Опубл. 25.10.2007; Бюл. № 17.

14. Патент на корисну модель №27256 Україна, МКВ F26B15/00. Карусельна сушарка / Дударєв І.М., Кірчук Р.В.; Заявлено 01.06.2007; Опубл. 25.10.2007; Бюл. № 17.

15. Патент на корисну модель №27977 Україна, МКВ F26B17/04. Сушарка для сипких матеріалів / Дударєв І.М., Кірчук Р.В., Кокалюк Л.Ю.; Заявлено 01.06.2007; Опубл. 26.11.2007; Бюл. № 19.

16. Патент на корисну модель №31120 Україна, МКВ F26B17/00. Сушарка коробочок льону / Дударєв І.М., Голячук С.Є., Пожарний О.В.; Заявлено 03.12.2007; Опубл. 25.03.2008; Бюл. № 6.

17. Патент на корисну модель №35570 Україна, МПК F26B9/06, А01D45/26. Сепаратор вороху / Дударєв І.М., Тараймович І.В.; Заявлено 24.04.2008; Опубл. 25.09.2008; Бюл. № 18.

18. Патент на корисну модель №36392 Україна, МПК F26B17/00. Барабанна сушарка / Кокалюк Л.Ю., Дударєв І.М., Кірчук Р.В.; Заявлено 12.05.2008; Опубл. 27.10.2008; Бюл. № 20.

19. Патент на винахід №85126 Україна, МПК А01D45/00, A01D11/00. Вальцьовий льонобральний апарат / Дударєв І.М., Кірчук Р.В.; Заявлено 28.04.2007; Опубл. 25.12.2008; Бюл. № 24.

20. Патент на винахід №85766 C2 Україна, МПК F26B11/00, F26B9/08. Барабанна сушарка / Дударєв І.М., Кірчук Р.В., Кокалюк Л.Ю.; Заявлено 01.06.2007; Опубл. 25.02.2009; Бюл. № 4.

21. Патент на корисну модель №39858 Україна, МПК F26B17/04. Барабанна сушарка / Дударєв І.М., Голячук С.Є., Лук’янчук Т.М.; Заявлено 13.11.2008; Опубл. 10.03.2009; Бюл. № 5.

22. Патент на корисну модель №40246 Україна, МПК A01D45/00. Пристрій для відокремлення насіннєвих коробочок льону-довгунця / Дударєв І.М.; Заявлено 24.11.2008; Опубл. 25.03.2009; Бюл. № 6.

23. Патент на корисну модель №40256 Україна, МПК A01D45/06. Пристрій для відокремлення насіннєвих коробочок льону-довгунця від стебел / Дударєв І.М.; Заявлено 27.11.2008; Опубл. 25.03.2009; Бюл. № 6.

24. Патент на винахід №87212 Україна, МПК А01 D45/06, А01 D45/00. Сепаратор льоновороху / Дударєв І.М.; Заявлено 01.11.2007; Опубл. 25.06.2009; Бюл. № 12.

25. Патент на винахід №87213 Україна, МПК А01 D45/06, А01 D45/00. Сепаратор льоновороху / Тараймович І.В., Дударєв І.М., Дідух В.Ф.; Заявлено 02.11.2007; Опубл. 25.06.2009; Бюл. № 12.

26. Патент на винахід №87746 Україна, МПК А01 D45/06, F26 B9/06. Завантажувач-сепаратор / Дідух В.Ф., Тараймович І.В., Дударєв І.М.; Заявлено 15.11.2007; Опубл. 10.08.2009; Бюл. № 15.

27. Патент на корисну модель №44977 Україна, МПК F26 B17/00. Сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 17.04.2009; Опубл. 26.10.2009; Бюл. № 20.

28. Патент на корисну модель №48563 Україна, МПК F26 B17/04, F26 B17/02. Сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 21.09.2009; Опубл. 25.03.2010; Бюл. № 6.

29. Патент на винахід №90341 Україна, МПК F26 B11/00. Барабанна сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 04.04.2008; Опубл. 26.04.2010; Бюл. № 8.

30. Патент на корисну модель №51252 Україна, МПК F26 B11/00, F26 B17/00. Барабанна сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 30.12.2009; Опубл. 12.07.2010; Бюл. № 13.

31. Патент на винахід №92924 Україна, МПК F26 B9/06, А01 D45/26, А01 F11/00. Сепаратор вороху / Дударєв І.М.; Заявлено 12.06.2008; Опубл. 27.12.2010; Бюл. № 24.

32. Патент на винахід №93019 Україна, МПК А01 D45/00, А01 D34/00, А01 F11/00. Комбайн для збирання олійного льону / Дударєв І.М.; Заявлено 08.10.2009; Опубл. 27.12.2010; Бюл. № 24.

33. Патент на винахід №94505 Україна, МПК F26 B11/12, F26 B9/08. Сушарка сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 21.09.2009; Опубл. 10.05.2011; Бюл. № 9.

34. Патент на корисну модель №59337 Україна, МПК А23 N15/00. Призматичний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 01.11.2010; Опубл. 10.05.2011; Бюл. № 9.

35. Патент на корисну модель №59339 Україна, МПК А23 N15/00. Пірамідальний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 01.11.2010; Опубл. 10.05.2011; Бюл. № 9.

36. Патент на винахід №96014 Україна, МПК F26 B17/04, F26 B17/02. Сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 21.09.2009; Опубл. 26.09.2011; Бюл. № 18.

37. Патент на корисну модель №64963 Україна, МПК В65 D35/00, В65 D30/00, В65 D85/72, В65 D75/28. Пристосування для витискання продукту з упаковки / Дударєв І.М.; Заявлено 18.04.2011; Опубл. 25.11.2011; Бюл. № 22.

38. Патент на корисну модель №64964 Україна, МПК В65 D35/00, В65 D30/00, В65 D85/72, В65 D75/28. Упаковка з пристосуванням для витискання продукту / Дударєв І.М.; Заявлено 18.04.2011; Опубл. 25.11.2011; Бюл. № 22.

39. Патент на корисну модель №66576 Україна, МПК А01D45/06. Пристрій для обмолочування льону / Дударєв І.М., Хомич А.В.; Заявлено 14.06.2011; Опубл. 10.01.2012; Бюл. № 1.

40. Патент на корисну модель №67182 Україна, МПК А01D45/00, А01D45/06. Комбайн для збирання олійного льону / Дударєв І.М.; Заявлено 14.06.2011; Опубл. 10.02.2012; Бюл. № 3.

41. Патент на корисну модель №68484 Україна, МПК А01D45/06. Льономолотарка / Дударєв І.М., Хомич А.В.; Заявлено 19.09.2011; Опубл. 26.03.2012; Бюл. № 6.

42. Патент на винахід №99191 Україна, МПК А01 D45/06. Молотарка льону-довгунця / Дударєв І.М.; Заявлено 01.11.2010; Опубл. 25.07.2012; Бюл. № 9.

43. Патент на винахід №100762 Україна, МПК А01 D45/06, А01 D91/04. Спосіб збирання олійного льону / Дударєв І.М.; Заявлено 04.03.2011; Опубл. 25.01.2013; Бюл. № 2.

44. Патент на винахід №102634 Україна, МПК А01 D45/06, А01 F11/00. Вальцьовий льонобральний апарат / Дударєв І.М.; Заявлено 25.04.2012; Опубл. 25.07.2013; Бюл. № 14.

45. Патент на винахід №103372 Україна, МПК А01 D45/06, А01 F11/00, А01 F12/18. Молотарка льону / Дударєв І.М.; Заявлено 19.09.2011; Опубл. 10.10.2013; Бюл. № 19.

46. Патент на винахід №103445 Україна, МПК А01 D45/00, А01 D45/06, А01 F11/00. Вальцьовий льонобральний апарат / Дударєв І.М.; Заявлено 03.12.2012; Опубл. 10.10.2013; Бюл. № 19.

47. Патент на винахід №106681 Україна, МПК А01 D45/06. Вальцьовий льонобральний апарат / Дударєв І.М.; Заявлено 08.04.2013; Опубл. 25.09.2014; Бюл. № 18.

48. Патент на корисну модель №95782 Україна, МПК А01D45/06. Молотарка стрічки льону / Дударєв І.М.; Заявлено 23.06.2014; Опубл. 12.01.2015; Бюл. № 1.

49. Патент на винахід №109091 Україна, МПК А01 D45/00, А01 D45/06, А01 F11/00. Пристрій для обмолоту стеблостою льону / Дударєв І.М.; Заявлено 02.07.2014; Опубл. 10.07.2015; Бюл. № 13.

50. Патент на корисну модель №100750 Україна, МПК F26B9/06, А01D45/06, А01F11/02. Сепаратор лляного вороху / Дударєв І.М.; Заявлено 16.02.2015; Опубл. 10.08.2015; Бюл. № 15.

51. Патент на корисну модель №104470 Україна, МПК F26B11/00, F26B11/02, F26B11/04, F26B17/00. Барабанна сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 19.05.2014; Опубл. 10.02.2016; Бюл. № 3.

52. Патент на винахід №111203 Україна, МПК B07B13/11. Спіральний сепаратор  / Дударєв І.М.; Заявлено 16.12.2013; Опубл. 11.04.2016; Бюл. № 7.

53. Патент на корисну модель №111130 Україна, МПК А23N15/00, B09В1/00. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 19.05.2014; Опубл. 10.11.2016; Бюл. № 21.

54. Патент на корисну модель №112461 Україна, МПК А01 D45/06, А01 D91/04. Спосіб збирання льону олійного / Дідух В.Ф., Дударєв І.М.; Заявлено 15.09.2014; Опубл. 26.12.2016; Бюл. № 24.

55. Патент на корисну модель №115776 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/02, B01F15/02, B01J2/10. Змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 18.11.2016; Опубл. 25.04.2017; Бюл. № 8.

56. Патент на корисну модель №116273 Україна, МПК B07В13/11. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М., Гусєв В.А.; Заявлено 12.12.2016; Опубл. 10.05.2017; Бюл. № 9.

57. Патент на корисну модель №117550 Україна, МПК B01F7/08, B01F13/00, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 08.02.2017; Опубл. 26.06.2017; Бюл. № 12.

58. Патент на корисну модель №118266 Україна, МПК B07В13/11. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 20.03.2017; Опубл. 25.07.2017; Бюл. № 14.

59. Патент на корисну модель №118273 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/00, B01F7/08, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 20.03.2017; Опубл. 25.07.2017; Бюл. № 14.

60. Патент на корисну модель №118809 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/08, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 20.03.2017; Опубл. 28.08.2017; Бюл. № 16.

61. Патент на корисну модель №121356 Україна, МПК B07В13/11, B07В15/00, А23N15/00. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 26.10.2015; Опубл. 11.12.2017; Бюл. № 23.

62. Патент на корисну модель №121607 Україна, МПК А01D45/06. Льонобралка-оприскувач / Дударєв І.М.; Заявлено 19.06.2017; Опубл. 11.12.2017; Бюл. № 23.

63. Патент на корисну модель №124591 Україна, МПК B01F3/18, B01В13/00. Гравітаційний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 08.12.2017; Опубл. 10.04.2018; Бюл. № 7.

64. Патент на корисну модель №125136 Україна, МПК А01D45/06, А01D91/04. Спосіб збирання льону / Дударєв І.М.; Заявлено 26.12.2017; Опубл. 25.04.2018; Бюл. № 8.

65. Патент на корисну модель №125964 Україна, МПК А01D45/06, А01D41/14. Льонобралка конічно-дискова / Дударєв І.М.; Заявлено 29.01.2018; Опубл. 25.05.2018; Бюл. № 10.

66. Патент на корисну модель №126445 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/00. Спосіб порційного змішування сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 20.12.2017; Опубл. 25.06.2018; Бюл. № 12.

67. Патент на корисну модель №126578 Україна, МПК А01D45/06. Конічно-дисковий льонобральний апарат / Дударєв І.М.; Заявлено 29.01.2018; Опубл. 25.06.2018; Бюл. № 12.

68. Патент на корисну модель №127950 Україна, МПК B01F3/18, B01F13/00. Гравітаційний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 26.03.2018; Опубл. 27.08.2018; Бюл. № 16.

69. Патент на винахід №118293 Україна, МПК B01F7/00, B01F7/08, B01F13/00, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 08.02.2017; Опубл. 26.12.2018; Бюл. № 24.

70. Патент на корисну модель №134024 Україна, МПК А01D45/06, А01D41/14. Дисковий льонобральний апарат / Дударєв І.М.; Заявлено 10.12.2018; Опубл. 25.04.2019; Бюл. № 8.

71. Патент на корисну модель №137064 Україна, МПК А01D45/06, А01D41/12. Дисково-пластинчатий льонобральний апарат / Дударєв І.М.; Заявлено 15.04.2019; Опубл. 25.09.2019; Бюл. № 18.

72. Патент на корисну модель №138942 Україна, МПК В07В1/00, В07В13/00, В07В13/11. Вібраційно-каскадний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 03.06.2019; Опубл. 10.12.2019; Бюл. № 23.

73. Патент на корисну модель №139435 Україна, МПК В07В1/00, В07В13/00. Сепаратор гравітаційно-каскадного типу / Дударєв І.М.; Заявлено 20.05.2019; Опубл. 10.01.2020; Бюл. № 1.

74. Патент на корисну модель №139608 Україна, МПК А23N15/00, В07В13/11, В09В1/00. Каскадний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 24.06.2019; Опубл. 10.01.2020; Бюл. № 1.

75. Патент на корисну модель №140926 Україна, МПК G01F11/00, G01F11/18, В65В1/30. Об’ємний дозатор для сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 16.09.2019; Опубл. 10.03.2020; Бюл. № 5.

76. Патент на корисну модель №141454 Україна, МПК G01F11/00, G01F11/16, G01F11/18, В65В1/30. Спіральний дозатор / Дударєв І.М.; Заявлено 16.09.2019; Опубл. 10.04.2020; Бюл. № 7.

77. Патент на корисну модель №141534 Україна, МПК В01F3/18, В01F7/00, В01F7/08. Формувач суміші сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 28.10.2019; Опубл. 10.04.2020; Бюл. № 7.

78. Патент на корисну модель №146536 Україна, МПК А23В7/02, F26В3/06, А23L19/00. Спосіб виробництва багатошарових чипсів / Дударєв І.М., Панасюк С.Г., Тараймович І.В., Бойко А.А., Шишка О.Б.; Заявлено 26.10.2020; Опубл. 24.02.2021; Бюл. № 8.

79. Патент на корисну модель №146539 Україна, МПК В01F3/18, В01F7/16, В01F11/00, В01F13/00. Нонміксинговий спосіб формування суміші сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 26.10.2020; Опубл. 24.02.2021; Бюл. № 8.

80. Патент на корисну модель №146814 Україна, МПК A23N15/00, В07B1/00, В07B13/11. Сепаратор ножичного типу / Дударєв І.М., Ольховський В.О.; Заявлено 23.11.2020; Опубл. 17.03.2021; Бюл. № 11.

81. Патент на корисну модель №149072 Україна, МПК A23N15/00, В07B1/00, В07B13/11. Сепаратор ножичного типу / Дударєв І.М., Ольховський В.О.; Заявлено 28.05.2021; Опубл. 13.10.2021; Бюл. № 41.

82. Патент на корисну модель №151394 Україна, МПК A23В7/02, F26B3/06, A23L19/18. Спосіб виробництва глазурованих багатошарових чипсів / Дударєв І.М.; Заявлено 14.02.2022; Опубл. 13.07.2022; Бюл. № 28.

83. Патент на корисну модель №152166 Україна, МПК A23L27/60, A23D9/00. Спосіб виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком / Дударєв І.М.; Заявлено 20.06.2022; Опубл. 02.11.2022; Бюл. № 44.

84. Патент на корисну модель №154206 Україна, МПК A23L2/00, A23L2/02. Cпосіб виготовлення безалкогольного сокового напою з вівсяним молоком / Дударєв І.М.; Заявлено 29.05.2023; Опубл. 18.10.2023; Бюл. № 42.

85. Патент на корисну модель №154662 Україна, МПК C12C5/00, C12C7/00. Cпосіб виготовлення пивного коктейлю (бірміксу) з вівсяним молоком та соком / Дударєв І.М.; Заявлено 26.05.2023; Опубл. 29.11.2023; Бюл. № 48.

Технології виробництва багатошарових чипсів та харчових продуктів з «рослинним молоком», змішування та сепарування сипких та гранульованих матеріалів. 

Методичне забезпечення

2024

  1. Кваліфікаційна робота магістра [Текст] : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 40 с.
  2. Методологія наукових досліджень [Текст] : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І. М. Дударєв. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 120 с.
  3. Методологія наукових досліджень [Текст] : методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І. М. Дударєв. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 105 с.
  4. Методологія наукових досліджень [Текст] : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми “Крафтові харчові технології” галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Частина 2 / уклад. І.М. Дударєв. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 92 с.
  5. Методологія наукових досліджень [Текст] : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми “Крафтові харчові технології” галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Частина 1 / уклад. І. М. Дударєв. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 117 с.
Монографія

2023

  1. Дударєв, І. М., & Кузьмін, О. В. (2023). Чипси з рослинної сировини. Монографія. Одеса: Олді+. 224 с.
Навчальний посібник

2024

  1. Дударєв, І.М., Кузьмін, О.В., Тараймович, І.В., Панасюк, С.Г., Шемет, В.Я., Чемакіна, О.В., & Кузьмін, А.О. (2024). Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг. Одеса: Одлі+. 322 с.

2023

  1. Дударєв, І. М., & Кузьмін, О. В. (2023). Практикум з методології наукових досліджень. Навчальний посібник. Одеса: Олді+. 278 с.

2019

  1. Дударєв, І. М., & Панасюк, С. Г. (2019). Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв. Навчальний посібник. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ. 432 с.
Статті Scopus

2024

  1. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V., & Zahorko, N. (2024). Chapter 5. Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips. In: Priss, O. (Ed.). Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ. P. 118-151. / URL: https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch5
  2. Dudarev, I., Kuzmin, O., Stukalska, N., Antonenko, A., Brovenko, T., Kovalenko, N., & Lebedenko, T. (2024). Using oat milk to reduce the caloric value of a functional mayonnaise sauce. Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria, 23(1), 29-38. / URL: https://doi.org/10.17306/J.AFS.001184

2022

  1. Dudarev, I. (2022). A review of fibre flax harvesting: conditions, technologies, processes and machines. Journal of Natural Fibers, 19(12), 4496-4508. / URL: https://doi.org/10.1080/15440478.2020.1863296

2021

  1. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., & Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 247-256. / URL: https://doi.org/10.35633/inmateh-64-24
  2. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., & Khomych, S. (2021). Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. In V. Ivanov, I. Pavlenko, O. Liaposhchenko, J. Machado, M. Edl (Eds), Advances in Design, Simulation and Manufacturing IV. DSMIE 2021. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Volume 2: Mechanical and Chemical Engineering (pp. 218-227). Springer, Cham. / URL: https://doi.org/10.1007/978-3-030-77823-1_22
  3. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., & Panasyuk, S. (2021). Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In V. Tonkonogyi et al. (Eds.), Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. Lecture Notes in Mechanical Engineering (pp. 119-128). Springer, Cham. / URL: https://doi.org/10.1007/978-3-030-68014-5_12

2020

  1. Dudarev, I., Zabrodotska, L., Satsiuk, V., Taraymovich, I., & Olkhovskyi, V. (2020). Research on seed separation process on a gravity-cascade separator. INMATEH – Agricultural Engineering, 62(3), 173-180. / URL: https://doi.org/10.35633/inmateh-62-18
  2. Dudarev, I., & Say, V. (2020). Development of resource-saving technology of linseed harvesting. Journal of Natural Fibers, 17(9), 1307-1316. / URL: https://doi.org/10.1080/15440478.2018.1558161
  3. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., & Panasyuk, S. (2020). Modeling of mixing bulk materials. In V. Ivanov et al. (Eds.), Advances in Design, Simulation and Manufacturing II. DSMIE 2019. Lecture Notes in Mechanical Engineering (pp. 54–64). Springer, Cham. / URL: https://doi.org/10.1007/978-3-030-22365-6_6
Вітчизняні фахові наукові видання

2024

  1. Дударєв, І., Панащук, Т., & Шемет, В. (2024). Розроблення молочних смузі з вівсяними й гречаними пластівцями та плодово-ягідними порошками. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 3(13), 19-27. / URL: https://doi.org/10.32782/2708-4949.3(13).2024.3
  2. Дударєв, І. М., & Прибиш, С. Ю. (2024). Моделювання форми плодів та коренеплодів. Сільськогосподарські машини, 50, 157-165. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi50.1456
  3. Dudarev, І. (2024). Development of craft drinks with oat milk and fruit and berry powders. Commodity Bulletin, 17(1), 105-115. / URL: https://doi.org/10.62763/ef/1.2024.105

2023

  1. Дударєв, І. М., & Прибиш, С. Ю. (2023). Моделювання форми зерна та насіння для обґрунтування параметрів решета сепаратора. Сільськогосподарські машини, 49, 124-133. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi49.1066
  2. Дударєв, І. (2023). Розроблення композицій пивних напоїв із «вівсяним молоком» та соками. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 6(2), 214-231. / URL: https://doi.org/10.31866/2616-7468.6.2.2023.291704
  3. Dudarev, I., & Kuzmin, O. (2023). Influence of plant-based ingredients on the sensory and physicochemical indicators of salad dressing. Scientific Works of NUFT, 29(2), 124-138. / URL: https://doi.org/10.24263/2225-2924-2023-29-2-12
  4. Дударєв, І. М., & Сай, В. А. (2023). SWOT-аналіз інфраструктури закладу ресторанного господарства на прикладі їдальні університету. Товарознавчий вісник, 1(16), 47-62. / URL: https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-4
  5. Дударєв, І. М., & Кухар, Р. Ю. (2023). Дослідження властивостей соковмісних напоїв з вівсяним молоком. Товарознавчий вісник, 1(16), 28-46. / URL: https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-3

2022

  1. Дударєв, І. М., & Кузьмін, О. В. (2022). Стратегії удосконалення майонезного соусу. Товарознавчий вісник, 2(15), 5-21. / URL: https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-16-1
  2. Дударєв, І. М. (2022). Алгоритм оцінювання придатності рослинної сировини для перероблення за певною технологією. Сільськогосподарські машини, 48, 100-109. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi48.888
  3. Dudarev, I., & Khomych, A. (2022). Low-quality flax straw biomass harvesting for subsequent use as fuel: a review. Agricultural Machines, 48, 15-29. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi48.779
  4. Дударєв, І., Панасюк, С., & Тараймович, І. (2022). Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 5(1), 131-146. / URL: https://doi.org/10.31866/2616-7468.5.1.2022.260886
  5. Дударєв, І. М., Панасюк, С. Г., & Краглик, О. М. (2022). Оптимізація рецептурних композицій піци. Товарознавчий вісник, 1(15), 328-340. / URL: https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-15-29

2021

  1. Дударєв, І. М., & Панасюк, С. Г. (2021). Дослідження формування партій зерна шляхом змішування. Сільськогосподарські машини, 47, 113-123. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi47.656
  2. Ольховський, В. О., & Дударєв, І. М. (2021). Способи сепарування та сепаратори зернової маси. Сільськогосподарські машини, 47, 102-112. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi47.655
  3. Ольховський, В. О., & Дударєв, І. М. (2021). Моделювання руху конструктивних елементів зернового сепаратора ножичного типу. Сільськогосподарські машини, 46, 70-84. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi46.494

2020

  1. Дударєв, І. М., Панасюк, С. Г., & Тараймович, І. В. (2020). Обґрунтування технологічних параметрів об’ємного дозатора сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 45, 57-71. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi45.309
  2. Дударєв, І. М., Хомич, А. В., & Ольховський, В. О. (2020). Розрахунок конструктивних та силових параметрів гравітаційно-каскадного сепаратора. Сільськогосподарські машини, 45, 72-83. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi45.315
  3. Дударєв, І. М., & Ольховський, В. О. (2020). Моделювання подачі сипкого матеріалу на решето сепаратора ножичного типу. Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин, 50, 59-68. / URL: https://doi.org/10.32515/2414-3820.2020.50.59-68
  4. Дударєв, І. М., & Гусєв, В. А. (2020). Моделювання процесу сепарування сипкого матеріалу з частинками сферичної форми. Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті, 1(14), 86-94. / URL: https://doi.org/10.36910/automash.v1i14.350
  5. Дударєв, І. М., & Тараймович, І. В. (2020). Обґрунтування нонміксингового способу формування суміші із сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 44, 71-83. / URL: https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.295
  6. Дударєв, І. М., & Панасюк, С. Г. (2020). Дослідження впливу товщини нарізування плодів та коренеплодів на площу поверхні шматочків. Сільськогосподарські машини, 44, 51-70. / URL: https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.294
  7. Тимощук, О. М., & Дударєв, І. М. (2020). Огляд використання відходів переробних виробництв у сільському господарстві. Сільськогосподарські машини, 45, 103-110. / URL: https://doi.org/10.36910/acm.vi45.406
Тези доповідей

2024

  1. Хвещук О., Дударєв І. Особливості функціонування крафтових харчових виробництв. Collection of Scientific Papers with the Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference «Scientific Research: Modern Innovations and Future Perspectives» (September 30 - October 2, 2024. Montreal, Canada). European Open Science Space, 2024. P. 27-29.
  2. Фефелов Д. В., Наконечна А. С., Михайлов Б. В., Дударєв І. М., Кузьмін О. В. Впровадження стандартів HACCP у закладах ресторанного господарства. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік. Секція 16. Актуальні проблеми і перспективи розвитку харчових виробництв і ресторанного господарства (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 702-704.
  3. Лисюк О. П., Омельченко М. С., Бахлуков Д. О., Кузьмін О. В., Дударєв І. М. Поліпшення якості соусів: антиоксидантна дія гарбузового пюре та настою кордицепсу. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік. Секція 16. Актуальні проблеми і перспективи розвитку харчових виробництв і ресторанного господарства (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 677-679.
  4. Нікітюк О. В., Дударєв І.М. Інновації у виробництві кисломолочних продуктів. Йогурти та йогуртоподібні продукт. Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. Хмельницький : ХНТУ, 2024. С. 188-191.
  5. Фефелов Д.В., Мамченко Л.Є., Кузьмін О.В., Дударєв І.М. Розроблення та впровадження системи управління якістю обслуговуючої ланки кафе. Матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. К.: НУХТ, 2024 р. 267 С. 168-169.
  6. Богдан О.С., Стукальська Н.М., Дударєв І.М. Вплив додавання інноваційної рослинної сировини на показники активності води в галетах. Матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. К.: НУХТ, 2024 р. 267 С. 110-111.
  7. Нікітюк, О. В., & Дударєв, І. М. (2024). Інновації у виробництві кисломолочних продуктів. Якість та безпечність товарів : матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О. В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк : Відділ іміджу та промоції ЛНТУ, 2024. С. 141-143.
  8. Бастраков, Д. А., & Дударєв, І. М. (2024). Технології виробництва картопляних чипсів. Якість та безпечність товарів : матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О. В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк : Відділ іміджу та промоції ЛНТУ, 2024. С. 117.
  9. Фефелов Д., Кузьмін О., Кійко В., Дударєв І. (2024). Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства. Матеріали 90 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», 11–12 квітня 2024 р. Київ: НУХТ. Ч.3.С. 345.

2023

  1. Федоренко, Т. С., Бакун, М. О., & Дударєв, І. М. (2023). Інноваційні інгредієнти для кексів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. Луцьк : Вежа-Друк. С. 149-150.
  2. Dudarev, I., Zaporozhets, O., Kuzmin, O., Niemirich, O., & Omelchenko, M. (2023). Implementation of a safety and quality control system for sauce production. Modern research in science and education. Proceedings of the 3rd International scientific and practical conference. BoScience Publisher. Chicago, USA. P. 188-191.
  3. Кухар, Р. Ю., & Дударєв, І. М. (2023). Сокові напої з «вівсяним молоком». Матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», 16-17 травня 2023 р. К. : НУХТ, 2023. С. 73-74.
  4. Белова, І. М., & Дударєв, І. М. (2023). Квасолеві салатні заправки. Матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», 16-17 травня 2023 р. К. : НУХТ, 2023. С. 71-72.
  5. Маркін, Ю. М., Чепелевський, О. В., & Дударєв, І. М. (2023). М’ясні паштети з інноваційними інгредієнтами. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. Луцьк : Вежа-Друк. С. 124-125.
  6. Кухар, Р. Ю., Ткачук, В. В., & Дударєв, І. М. (2023). Інноваційні напої з «рослинним молоком». Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. Луцьк : Вежа-Друк. С. 120-122.
  7. Дударєв, І., & Кузьмін, О. (2023). Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції. Матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», 3–7 квітня 2023 р. К. : НУХТ, 2023. Ч.3. С. 332.

2022

  1. Stukalska, N., Kuzmin, O., & Dudarev, I. (2022). Influence of chicken meat grinding process conditions on its structural and mechanical characteristics. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі: Програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. К.: НУХТ, 2022. С. 121-124.
  2. Kuzmin, O., Stukalska, N., Dudarev, I., & Mykhailov, B. (2022). Improvement of water preparation technology for the production of alcoholic beverages of stable quality. Proceedings of the 4th International scientific and technical conference «Future prospects and reality towards water treatment technologies», October 25-26, 2022. K.: NUFT, 2022. P. 91-92.
  3. Дунаєвський, Н. Я., & Дударєв, І. М. (2022). Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків: ДБТУ. С. 92.
  4. Бойко, А. А., & Дударєв, І. М. (2022). Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків: ДБТУ. С. 91.
  5. Дударєв, І. М., & Кузьмін, О. В. (2022). Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків: ДБТУ. С. 21.
  6. Kuzmin, O., Polovyk, V., & Dudarev, I. (2022). Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP. Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку: збірник тез наукових праць XIІ Міжнародної наукової конференції (Прага, Чехія, 28 вересня 2022 року). ГО «Міжнародний науковий центр розвитку науки та технологій». С. 47-51.
  7. Бойко, А. А., & Дударєв, І. М. (2022). Технологія виробництва глазурованих багатошарових чипсів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Луцьк, Луцький національний технічний університет (13 травня 2022 року). Луцьк: Відділ іміджу та промоції ЛНТУ. С. 100-102.
  8. Дударєв, І. М. (2022). Моніторинг продукції на наявність харчових алергенів у закладах ресторанного бізнесу. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Луцьк, Луцький національний технічний університет (13 травня 2022 року). Луцьк: Відділ іміджу та промоції ЛНТУ. С. 30-32.

2021

  1. Краглик, О. М., & Дударєв, І. М. (2021). Адитивні технології в ресторанному бізнесі. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року]. Луцьк: Луцький НТУ. С. 116-117.
  2. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., & Khomych, S. (2021). Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 4th International Conference, Lviv, Ukraine, June 8-11, 2021. Sumy: IATDI. p. 139.
  3. Ольховський, В. О., & Дударєв, І. М. (2021). Дослідження роботи зернового сепаратора ножичного типу. Новітні технології в агроінженерії: проблеми та перспективи впровадження (присвячена 55-й річниці заснування інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету): матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 1–2 червня 2021 р. Полтава: ПДАУ. С. 149-153.
  4. Гусєв, В. А., & Дударєв, І. М. (2021). Особливості сепарування зерна та насіння. Інноваційні технології в АПК: збірник тез доповідей VIII всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 травня 2021 р. Луцьк: Луцький НТУ. С. 36-37.
  5. Ольховський, В. О., & Дударєв, І. М. (2021). Зерновий сепаратор ножичного типу. Інноваційні технології в АПК: збірник тез доповідей VIII всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 травня 2021 р. Луцьк: Луцький НТУ. С. 90-92.
  6. Дударєв, І. М., & Панасюк, С. Г. (2021). Технологія виробництва органічних багатошарових чипсів із фруктово-овочевої сировини та насіння. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції “Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу” в рамках V Міжнародного “Конгресу Органічна Україна 2021” Трансформуємося. Сильніші. Разом. м. Київ, 17 квітня 2021 р. Київ: Видавництво “Органічна Україна”, C. 66-69.
  7. Бойко, А. А., Шишка, О. Б., & Дударєв, І. М. (2021). Органічні чипси від крафтових виробників. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року]. Луцьк: Луцький НТУ. С. 104-106.

2020

  1. Дударєв, І. М., & Панасюк, С. Г. (2020). Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р. Мелітополь: ТДАТУ. С. 95-98.
  2. Дударєв, І. М., & Ольховський, В. О. (2020). Обґрунтування конструкції зернового сепаратора ножичного типу. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р. Мелітополь: ТДАТУ. С. 27-29.
Зарубіжні наукові видання

2023

  1. Kuzmin, O., Stukalska, N., Fomenko, A., Raiskyi, M., & Dudarev, I. (2023). Study of the antioxidant capacity of wateralcohol infusions of coffee substitutes with improved technology of syrups. In D. Hladyshev, H. Hnat et al. (Eds.), Prospective directions of scientific research in engineering and agriculture: collective monograph. International Science Group (pp. 358-366). Boston: Primedia eLaunch. / URL: https://doi.org/10.46299/ISG.2023.MONO.TECH.1.11.1
  2. Melnyk, O. P., Kuzmin, O. V., Niemirich, O. V., Mamchenko, L. Y., Dudarev, I. M., & Lytovchenko, O. M. (2023). Application of the swift method for risk assessment in the production of cottage cheese. Scientific research in modern conditions of instability: Innovative technology, Transport development, Architecture and construction. Monographic series «European Science». Book 24. Part 1 (pp. 85-91). Karlsruhe: ScientificWorld-NetAkhatAV. / URL: https://doi.org/10.30890/2709-2313.2023-24-01-023