Панащук Тамара Євгенівна
Основне місце роботи
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра харчових технологій та хімії
Асистент
Народилась 11 липня 2001 року у селі Лище, Луцького району, Волинської області.
У 2007–2016 роках навчалась у Лищенській ЗОШ І-ІІІ ст..
У 2020 році закінчила Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (нині Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки") та здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста (з відзнакою) за спеціальністю 181 Харчові технології (диплом Е20 № 017132).
У 2022 році закінчила Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки" та здобула кваліфікацію бакалавр за спеціальністю 181 Харчові технології (диплом В22 № 045931).
У 2020–2022 роках працювала майстринею виробничого навчання та лаборанткою кафедри харчових технологій та організації ресторанного бізнесу Відокремленого структурного підрозділу "Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки".
У 2023 році отримала диплом магістра (з відзнакою) за спеціальністю 181 Харчові технології (освітня програма "Ресторанні технології та бізнес") у Державному торговельно-економічному університеті (диплом М23 № 069462).
У лютому 2024 року була прийнята на посаду асистента кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету.
У 2023 році отримала диплом магістра (з відзнакою) за спеціальністю 181 Харчові технології (освітня програма "Ресторанні технології та бізнес") у Державному торговельно-економічному університеті (диплом М23 № 069462).
У 2020–2022 роках працювала майстринею виробничого навчання та лаборанткою кафедри харчових технологій та організації ресторанного бізнесу Відокремленого структурного підрозділу "Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки".
Технології виробництва харчових продуктів з використанням інноваційних інгредієнтів та натуральних харчових добавок; застосування новітніх технологій у харчовій промисловості