Панова Анастасія

Панова Анастасія Сергіївна

Основне місце роботи

Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Асистент
Написати повідомлення
Написати повідомлення

Народилася 6 листопада 1996 року у м. Луцьк, Волинської області.

У 2014 році закінчила загальноосвітню школу №23.

В 2017 році закінчила університет туризму та екології  у м. Краків (Польща) за спеціальністю готельно-ресторанна справа, управління персоналом першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

В 2022 році закінчила Волинський Національний Університет імені Лесі Українки за спеціальністю готельно-ресторанна справа другого (магістерського) рівня вищої освіти з відзнакою.

З 2024 року – асистент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у Луцькому національному технічному університеті.

2014- 2017 рр. - університет туризму та екології  у м. Краків (Польща) за спеціальністю готельно-ресторанна справа, управління персоналом першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

2021-2022 рр. - Волинський Національний Університет імені Лесі Українки за спеціальністю готельно-ресторанна справа другого (магістерського) рівня вищої освіти з відзнакою.

2014-2016 – Готельно- ресторанний комплекс «Montis» 3*(Суха Бескідзька, Польща) – технічний працівник, офіціант.

01.06.2015 – 01.09.2015 – Готель «Aldemar OlympianVillage» 5* (Пелопонес, Греція) – хостес, офіціант (студентська практика Erasmus).

01.07.2016 – 01.10.2016 – Готель «JS Can Picafort» 4* (Майорка, Іспанія) – помічник керівника ресторану, офіціант (студентська практика Erasmus +).

01.05.2017 - 01.08.2017 – Готель «Maspalomas & Tabaiba Princess» (Маспаломас, Гран-Канарія) – аніматор (студентська практика Erasmus +).

01.11.2017 – 30.06.2018 – Ресторан «Góralskie Praliny» (Краків, Польща) – старший офіціант.

01.07.2018 – 25.11.2019– Апартготель «Best Views» (Краків, Польща) – рецепціоніст.

26.12.2019 – 31.03.2020 - Апартготель «Best Views» (Краків, Польща) – керівник рецепції.

01.06.2021 – 01.01.2022 Мережа парфумерних магазинів «ParfumsBar» - керівник по розвитку, коучер персоналу (Луцьк).

01.01.2022 – 18.03.2024 -  Готельно-ресторанний комплекс «Space Apart Hotel», «Prosecco Space» - керуюча.

01.12.2023 - власниця школи гостинності та сервісу "Nova Hospitality school"

  • Автоматизація бізнес-процесів у готельно-ресторанній сфері, впровадження інформаційних технологій для оптимізації операційних процесів, покращення обслуговування гостейта зниження витрат.
  • Діджиталізація та технологічна трансформація готельно-ресторанного бізнесу, вивчення впливу новітніх цифрових інструментів на клієнтський досвід, управлінські процеси та загальну конкурентоспроможність закладів.
  • Інклюзивність у сфері гостинності, розробка та впровадження принципів доступності та рівних можливостей для різних категорій клієнтів і співробітників, зокрема для людей з інвалідністю.
  • Інноваційні методи управління в готельному та ресторанному бізнесі, зокрема через використання цифрових платформ, інтелектуальних систем управління та вдосконалення процесів взаємодії з гостям.
  • Сталий розвиток в управлінні готельно-ресторанними закладами, дослідження екологічних та економічних моделей, що забезпечують баланс між ефективністю бізнесу та збереженням навколишнього середовища.
  • Інтеграція класичних управлінських підходів із сучасними технологічними інноваціями, що дозволяє забезпечити сталий розвиток та конкурентоспроможність готельно-ресторанного бізнесу в умовах швидких змін.