Тамара Євгенівна Панащук

Сидорук Тамара Євгенівна

Основне місце роботи

Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра харчових технологій та хімії

Асистент
Написати повідомлення
Написати повідомлення

Народилась 11 липня 2001 року у селі Лище, Луцького району, Волинської області. 

У 2007–2016 роках навчалась у Лищенській ЗОШ І-ІІІ ст..

У 2020 році закінчила Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (нині Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки") та здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста (з відзнакою) за спеціальністю 181 Харчові технології (диплом Е20 № 017132).

У 2022 році закінчила Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки" та здобула кваліфікацію бакалавр за спеціальністю 181 Харчові технології (диплом В22 № 045931).

У 2020–2022 роках працювала майстринею виробничого навчання та лаборанткою кафедри харчових технологій та організації ресторанного бізнесу Відокремленого структурного підрозділу "Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки".

У 2023 році отримала диплом магістра (з відзнакою) за спеціальністю 181 Харчові технології (освітня програма "Ресторанні технології та бізнес") у Державному торговельно-економічному університеті (диплом М23 № 069462).

У лютому 2024 року була прийнята на посаду асистента кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету. 

У 2023 році отримала диплом магістра (з відзнакою) за спеціальністю 181 Харчові технології (освітня програма "Ресторанні технології та бізнес") у Державному торговельно-економічному університеті (диплом М23 № 069462).

У 2020–2022 роках працювала майстринею виробничого навчання та лаборанткою кафедри харчових технологій та організації ресторанного бізнесу Відокремленого структурного підрозділу "Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки".

Технології виробництва харчових продуктів з використанням інноваційних інгредієнтів та натуральних харчових добавок; застосування новітніх технологій у харчовій промисловості

Методичне забезпечення

2024

  1. Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві [Текст] : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Експертиза харчових продуктів і продовольчої сировини» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Т.Є. Панащук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 23 с.
  2. Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві [Текст] : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Частина 2/ уклад. Т.Є. Панащук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 67 с.
Вітчизняні фахові наукові видання

2024

  1. Дударєв, І., Панащук, Т., & Шемет, В. (2024). Розроблення молочних смузі з вівсяними й гречаними пластівцями та плодово-ягідними порошками. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 3(13), 19-27. / URL: https://doi.org/10.32782/2708-4949.3(13).2024.3
Тези доповідей

2024

  1. Панащук Т.Є. Використання методів штучного інтелекту для виявлення ризиків у якості та безпеці товарів. Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. С. 151-153.
  2. Доля Б. В., Панащук Т. Є. Використання альбуміну у рецептурному складі плодово-ягідного морозива. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, Луцьк (24 квітня 2024 року) / ЛНТУ: 2024. С. 27-28.
  3. Доля Б. В., Панащук Т.Є. Крафтові тенденції та нові стандарти у виробництві плодово-ягідного морозива: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації та їхній вплив на економіку та суспільство» / Східноєвропейський центр наукових досліджень, Суми (25 жовтня 2024 року). Research Europe, 2024. С. 82-84.
  4. Патичук Ю. Р., Панащук Т.Є. Крафтові напої на основі рослинного молока: зростаючий попит та нові можливості для ринку України: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації та їхній вплив на економіку та суспільство» / Східноєвропейський центр наукових досліджень, Суми (25 жовтня 2024 року). Research Europe, 2024. С.101-103