Сай Володимир Анатолійович
Основне місце роботи
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра харчових технологій та хімії
Доцент
Місце роботи за сумісництвом
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра харчових технологій та хімії
Доцент
Народився 15 серпня 1967 року у селі Горішнє, Горохівського району Волинської області.
У 1974 - 1982 роках навчався у Горішнянській восьмирічній школі.
У 1982 - 1984 роках навчався у Лобачівській середній школі.
У 1991 році закінчив Луцький індустріальний інститут (спеціальність – сільськогосподарські машини) та здобув кваліфікацію інженера-механіка (диплом НВ №894830).
У серпні 1991 року був прийнятий на посаду викладача-стажиста кафедри сільськогосподарського машинобудування Луцького індустріального інституту, а у вересні 1992 році переведений на посаду асистента цієї ж кафедри.
У липні 2003 року був переведений на посаду асистента кафедри обладнання переробних виробництв Луцького державного технічного університету, де з вересня 2011 року обіймав посаду старшого викладача.
Із вересня 2012 року по теперішній час – доцент кафедри технологій і обладнання переробних виробництв Луцького національного технічного університету.
У 2011 році в Луцькому національному технічному університеті захистив кандидатську дисертацію на тему “Удосконалення технології збирання і первинної переробки стеблової частини льону олійного”.
У 2020 році закінчив Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (спеціальність – Харчові технології) та здобув кваліфікацію магістра з харчових технологій (диплом М20 №51589).
У 1991 році закінчив Луцький індустріальний інститут (спеціальність – сільськогосподарські машини) та здобув кваліфікацію інженера-механіка (диплом НВ №894830).
У 2020 році закінчив Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (спеціальність – Харчові технології) та здобув кваліфікацію магістра з харчових технологій (диплом М20 №51589).
Розробка ресурсозберігаючих технологій переробки сільськогосподарської сировини.