v.polishchuk2023@lntu.edu.ua

Поліщук Віталій Леонідович

Основне місце роботи

Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Доцент

Поліщук Віталій Леонідович

Написати повідомлення
Написати повідомлення

В 2009 році закінчив Луцький національний технічний університет, спеціальність – «Менеджмент організацій». Кваліфікація (за дипломом) – менеджер-економіст. 

З 2013 року - кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.05 –  розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. Тема дисертації:  «Формування та реалізація регіональної політики розвитку івентивного туризму».

З 2017 року - діючий підприємець у сфері організації подій та проведення заходів, консультуванні з ведення підприємницької діяльності.

З 2023 року - доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ. 

Луцький національний технічний університет, спеціальність – «Менеджмент організацій». Кваліфікація (за дипломом) – менеджер-економіст 2009

Луцький національний технічний університет, кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.05 –  розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. Тема дисертації:  «Формування та реалізація регіональної політики розвитку івентивного туризму» 2013

вересень 2009 року - червень 2010 року та лютий 2011 року - червень 2011 року - асистент кафедри менеджменту та маркетингу ЛНТУ (за сумісництвом)

з вересня 2023 року - доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ

з 2017 року - діючий підприємець у сфері організації подій та проведення заходів, консультуванні з ведення підприємницької діяльності

Консультування ГО «Стендаль» (волонтер)

Свідоцтво на торговельну марку №339129 (номер заявки m202127055, зареєстровано в Державному реєстрі свідоцтв України на торговельні марки 25 жовтня 2023 р.)

туризм, подієвий туризм, сталий розвиток, управління розвитком, економіка туризму

Методичне забезпечення

2024

  1. Стратегічне управління сталим розвитком туризму : метод. вказівки до викон. самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 242 Туризм і рекреація справа денної та заоч. форми навч. /уклад.: Т.В. Зубехіна, В.Л. Поліщук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 32 с. / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17201
  2. Економіка туризму [Текст] : Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм денної та заочної форм навчання / уклад. Віталій Поліщук. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 80 с.
  3. Стратегічне управління сталим розвитком туризму : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 242 Туризм і рекреація денної та заоч. форми навч. /уклад.: Т. В. Зубехіна, В. Л. Поліщук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 18 с. / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17200
  4. Стратегічне управління сталим розвитком туризму : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 242 Туризм і рекреація денної та заоч. форм навч. / уклад.: В. Л. Поліщук, Т.В. Зубехіна. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. – 52 с. / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17202
Статті Scopus

2024

  1. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Кабак В.В., Поліщук В.Л., Смаль Б.А. Концептуальні засади розвитку туристичного брендингу регіонів. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми, теорії та практики
Вітчизняні фахові наукові видання

2024

  1. Зубехіна Т.В., Літовка-Деменіна С.Г., Земліна Ю.В., Поліщук В.Л. Дуб І.М. TOURIST, HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS: INNOVATIONS AND TRENDS. «Наукові інновації та передові технології» (Серія «Управління та адміністрування», Серія «Право», Серія «Економіка», Серія «Психологія», Серія «Педагогіка»): журнал. № 8(36) 2024. С. 1711 / URL: https://doi.org/10.52058/2786-5274-2024-8(36)-821-834
Тези доповідей

2024

  1. PANOVA A., POLISHCHUK V., MODERN METHODS OF PERSONNEL MANAGEMENT IN THE HOSPITALITY INDUSTRY - Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: Матеріали XVІ Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених 26 вересня 2024 р С.108 / URL: https://mu.edu.ua/storage/MSU/pages/conferences/2024/Сучасні%20технології%20упр…
  2. Кокот С. М., Поліщук В. Л. Сучасні тенденції, моделі та проблеми розвитку оздоровчого туризму в світі – І Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Перспективи розвитку туризму та сфери гостинності в Україні та світі» Луцьк 21 травня 2024 р С. 52 / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17808
  3. Лепкий М.І., Поліщук В.Л., Павленко С.В. Значення концепції сталого розвитку в системі підвищення рівня якості туристичних послуг. Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі: тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції. Луцьк, ЛНТУ, 2024. С. 112-115. / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17658
  4. Поліщук В.Л., Панасюк А.В., Інструменти забезпечення якості продукції та послуг індустрії гостинності – Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. 240 с. С.199-202 / URL: https://drive.google.com/file/d/1EidKKDN5yGFHq0iOxIHh6uQYTRQD0h1f/view?usp=shar…