
Поліщук Віталій Леонідович
Основне місце роботи
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Доцент
Поліщук Віталій Леонідович
В 2009 році закінчив Луцький національний технічний університет, спеціальність – «Менеджмент організацій». Кваліфікація (за дипломом) – менеджер-економіст.
З 2013 року - кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. Тема дисертації: «Формування та реалізація регіональної політики розвитку івентивного туризму».
З 2017 року - діючий підприємець у сфері організації подій та проведення заходів, консультуванні з ведення підприємницької діяльності.
З 2023 року - доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ.
Луцький національний технічний університет, спеціальність – «Менеджмент організацій». Кваліфікація (за дипломом) – менеджер-економіст 2009
Луцький національний технічний університет, кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. Тема дисертації: «Формування та реалізація регіональної політики розвитку івентивного туризму» 2013
вересень 2009 року - червень 2010 року та лютий 2011 року - червень 2011 року - асистент кафедри менеджменту та маркетингу ЛНТУ (за сумісництвом)
з вересня 2023 року - доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ
з 2017 року - діючий підприємець у сфері організації подій та проведення заходів, консультуванні з ведення підприємницької діяльності
Консультування ГО «Стендаль» (волонтер)
Свідоцтво на торговельну марку №339129 (номер заявки m202127055, зареєстровано в Державному реєстрі свідоцтв України на торговельні марки 25 жовтня 2023 р.)
туризм, подієвий туризм, сталий розвиток, управління розвитком, економіка туризму
2024
- Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Кабак В.В., Поліщук В.Л., Смаль Б.А. Концептуальні засади розвитку туристичного брендингу регіонів. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми, теорії та практики
2024
- Зубехіна Т.В., Літовка-Деменіна С.Г., Земліна Ю.В., Поліщук В.Л. Дуб І.М. TOURIST, HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS: INNOVATIONS AND TRENDS. «Наукові інновації та передові технології» (Серія «Управління та адміністрування», Серія «Право», Серія «Економіка», Серія «Психологія», Серія «Педагогіка»): журнал. № 8(36) 2024. С. 1711 / URL: https://doi.org/10.52058/2786-5274-2024-8(36)-821-834
2024
- Поліщук В.Л., Панасюк А.В., Інструменти забезпечення якості продукції та послуг індустрії гостинності – Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. 240 с. С.199-202 / URL: https://drive.google.com/file/d/1EidKKDN5yGFHq0iOxIHh6uQYTRQD0h1f/view?usp=shar…
- Кокот С. М., Поліщук В. Л. Сучасні тенденції, моделі та проблеми розвитку оздоровчого туризму в світі – І Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Перспективи розвитку туризму та сфери гостинності в Україні та світі» Луцьк 21 травня 2024 р С. 52 / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17808
- Лепкий М.І., Поліщук В.Л., Павленко С.В. Значення концепції сталого розвитку в системі підвищення рівня якості туристичних послуг. Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі: тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції. Луцьк, ЛНТУ, 2024. С. 112-115. / URL: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17658